_

از ابداع فنس کشاورزی تا فنس امنیتی

_

تعریف فنس الکتریکی

فنس امنیتی یا فنس کشاورزی به مجموعه تجهیزات و ادواتی اطلاق می شود که در صنعت حفاظت پیرامونی با نقش بازدارندگی مورد استفاده قرار می گیرد. بنابر این آنچه فنس های امنیتی را از سایر تجهیزات حفاظت پیرامونی مانند فنس های حساس مجزا می کند هدف بازدارندگی سیستم است. تجهیزات حفاظتی و امنیتی مرسوم عمدتا با توجه به مخاطرات موجود در هر منطقه جغرافیایی متفاوت هستند. در واقع متداول بودن استفاده از هر ابزار ایمنی و امنیتی از رویدادها و وقایع موجود در آن جامعه تاثیر می گیرد. به طور مثال در برخی مناطق و یا شهرک های مسکونی استفاده از دیوارهای بلند ممنوع است. در این نواحی می بایستی حریم خانه ها با استفاده از نرده های کوتاه و یا کاشت گیاهان مشخص شود. در حالیکه در برخی دیگر از مناطق مسکونی استفاده از دیوارهای بلند سیمانی مرسوم است. با این وجود، استفاده از میله های شاخ گوزنی و یا نرده های بلند در بالای دیوارهای بتنی لازم به نظر می رسد. در این مناطق علاوه بر دیوارهای مانع و بلند، استفاده از دوربین های نظارت تصویری و سیستم های هشدار دهنده نیز مزید بر نیاز می شود.

from agriculture fence to security fence

از ابداع فنس کشاورزی تا تولید مدرن ترین فنس امنیتی در خاورمیانه

_

تاریخچه گسترش دزدگیرها

در کشور ما ورود انواع سیستم های دزدگیر در دهه 60 روبه افزایش قرار گرفت. تجار، مهندسین و متخصصین بسیاری به دلیل تقاضای جامعه در این صنعت فعال شدند. روند افزایش بزه های اجتماعی که عمدتا منشعب از تبعات اقتصادی قلمداد می شود، موجب استفاده و توسعه رو به رشد دوربین های مداربسته و نظارت تصویری در کشور ما شد. البته وقتی صحبت از سیستم های امنیتی  به میان می آید طبقه بندی مختلفی را شامل می شود.

اول امنیت میانی مخصوص مناطق مسکونی و تجاری.

دوم امنیت نظامی مخصوص مناطق استرتژیک و نظامی.

ما در این سر فصل به نقش امنیت میانی که هدف از تحریر این مقاله است می پردازیم. یقینا بحث در مورد مسائل اجتماعی و اقتصادی، مرتبط با سیاست های حاکم در هر جامعه است. البته  ما به دلیل نداشتن علم و تخصص در این باب از پرداختن به آن صرفنظر می کنیم و ترجیحا در مورد  توسعه تجهیزات بازدارنده در این مقوله به بیان مطالب می پردازیم .

_

ابداع فنس کشاورزی در ایران

فنس الکتریکی در کشور ما نخستین بار در سال 1383 برای جلوگیری از ورود دام های سرگردان در مزرعه اجرا شد. آقای شهریار نصری مدیرعامل و بنیانگذار شرکت نوآوران سبز فردا این طرح ترویجی وملی را به سازمان جهاد کشاورزی پیشنهاد نمودند.

در آن سال اجرای فنس الکتریکی به مساحت 30 هکتار از ارضی کشاورزی استان گیلان به صورت ترویجی اجرا و مورد بهره برداری قرار گرفت. کارا بودن و سادگی روش پیاده سازی موجب استقبال مصرف کنندگان و ترقیب ما برای تولید شد. ثبت اختراع حصار الکترونیک و بازدارند اولین گام در این راستا بود تا بتوانیم آن را به عنوان یک ایده کارآفرینی در تیتر فعالیت شرکت قرار بدهیم. ما تلاش خود را معطوف به فرهنگ سازی در استفاده وسیع کاربردهای مختلف زراعی نمودیم.

 

اجرای اولین فنس الکتریکی در ایران

اجرای اولین فنس کشاورزی توسط شرکت نوآوران سبز فردا بنیان گذارحصار الکتریکی در کشور

_

چرا فنس امنیتی را ساختیم؟

پیرو مقدمه از سال 1386 مقارن با رویدادها و تحولات اجتماعی در جامعه نیازمندی به ابزاری که قابلیت بازدارندگی موثر را داشته باشد احساس می شد. چرا که عمدتا تجهیزات حفاظتی نقش هشدار دهندگی(آلارم) و یا نظارتی(دوربین مداربسته) دارند. از طرفی جسارت و تغییر شیوه سارقان موجب ناکارآمدی سیستم های هشدار گردید.

 کسانی که درحوزه سیستم های ایمنی وامنیتی فعالند، می دانند که تجهیزات الکترونیک برای کنترل ورود درفضای باز با خطای زیاد مواجه هستند.

با این رویکرد  تصمیم گرفتیم طراحی فنس الکتریکی وادوات جانبی مرتبط با این تکنیک را در گستره وسیعی تولید نماییم.

electric fence

اجرای اولین فنس الکتریکی گریز در ایستگاه منابع طبیعی داشگاه تهران

_

کپی برداری یا مهندسی معکوس ممنوع

ما بدون هیچگونه بزرگنمایی تمامی محصولات خود را براساس تقاضای مشتریانمان طراحی و ساخته ایم و هیچگاه در صدد کپی برداری و یا مهندسی معکوس از کالا های مشابه نبوده ایم. به همین دلیل تاکنون با دانش فنی و ثبت بیش از 18 اختراع ملی و بین المللی بیشترین محصولات دانش بنیان در حوزه تولید حصار الکتریکی را دارا هستیم. اینک شرکت نوآوران سبز فردا با بیش از 28 نماینده فعال در حال گسترش، آموزش و توانمند سازی شرکت ها و افراد مجرب در سطح کشور است. کارآفرینی به وسیله توسعه شبکه متخصصین و همکاران گریز، پاسخ به نیازمندی های امنیت جامعه و دریافت اعتبار نامه حداکثری مشتریان از اهداف و برنامه های شرکت است. 

قابلیت های فنس الکتریکی گریز
_

رابطه قدرت بازدارندگی  با ایمنی و سلامت

فنس الکتریکی گریز با ایجاد ضربان گردابی و دردناک به عنوان عامل موثر در بازدارندگی است. اما میزان انرژی وارد شده در بدن موجودات زنده وابسته به تحلیل وکنترل امپدانس خطوط در پردازنده های مداری است. بنابراین یکی از ویژگی های مهم و اصلی درفنس الکتریکی گریز رابطه هوشمندانه ایمنی و سلامت با میزان قدرت بازدارندگی است.

در تمامی محصولات بازدارنده گریز، مقدار اپتیمم بازدارندگی وابسته به شرایط محیطی، تعرض و خطای برخورد به وسیله دستگاه fault finder است. fault finder یکی دیگر از محصولات دانش بنیان و تولیدی شرکت است که نقش بسیار مهم در کنترل و بررسی میزان قدرت بازدارندگی را دارد.

از دیگر مزایای کاربرد فنس الکتریکی استفاده از ادوات فیزیکی در حفاظت پیرامونی است که موجب کاهش چشمگیر خطای ناشی از عوامل محیطی می شود. تجهیزات الکترونیکی قابل استفاده درحفاظت پیرامونی مانند انواع سنسورهای خطی، لرزشی و یا راداری به دلیل عدم پایداری در شرایط جوی  مختلف ضریب خطای زیادی دارند و می بایستی پس از مدتی کارکرد کالیبره شوند. در حالی که در فنس های الکتریکی بدلیل عدم نیاز به قطعات الکترونیک در محیط باز خطای محیطی به صورت چشمگیری کاهش می یابد. در واقع امکان بروز خطا وابسته به عوامل ; 1- تغییر امپدانس خطوط حامل ضربان 2-شکستگی ویا تخریب موانع فیزیکی یا استراکچر 3-اتصال سیم های فولادی در اثر برخورد با عوامل خارجی می باشد. همه موارد فوق به عنوان کمیت فیزیکی احتمال بروز خطای خودبخودی را به شدت کاهش می دهد.

هرگونه کپی برداری و یا انتشار مقالات و مطالب سایت بدون ذکر منبع ممنوع و پیگرد قانونی دارد.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

تماس