_
پرورش شتر مرغ با حصار الکتریکی
حصارالکتریکی یکی از ابزارهای مفید و موثر برای پرورش دهندگان شترمرغ محسوب می شود. به وسیله  فنس الکتریکی می توان شتر مرغ ها را در برابر شکارچیان طبیعی این حیوان مانند روباه و سمور محافظت نمود . در بسیاری از مواقع پرورش دهندگان به دلیل آسیب فراوان مالی که ناشی از حمله حیوانات وحشی به شتر مرغ ها است، اقدام به تله گذاری و یا کشتن حیوانات شکارچی می کنند. این اتفاق هم از نظر زیست محیطی و هم از نظر کشاورزی اشتباه است و به نوعی موجب بر هم خوردن اکوسیستم طبیعی خواهد شد. فنس الکتریکی گریز  می تواند یک راهکار هوشمندانه و ارزان برای این منظور تلقی شود.
پرورش شتر مرغ
_
کاربرد فنس الکتریکی برای شتر مرغ
_
حصار محیطی ارزان

 شترمرغ ها برای پرسه زدن به فضای وسیعی نیاز دارند و ساختن حصار سنتی برای مهار آنها می تواند دشوار و پرهزینه باشد. نرده های برقی به عنوان یک راه حل مقرون به صرفه برای ایجاد محیط امن در اطراف مزرعه است. همچنین می توان از حصار برقی گریز برای جلوگیری از ورود شکارچیان نیز به مزرعه استفاده نمود. کاهش هزینه‌های نگهداری فنس الکتریکی گریز نسبت به دیگر روش‌های حفاظتی از جمله نصب دیوارهای بلند و باریک، هزینه نگهداری کمتری دارد و به صرفه‌ترین راه برای حفاظت از مزرعه شترمرغ است.

_
قرنطینه

شترمرغ ها را باید در مواقعی از هم جدا کرد، مثلاً وقتی که زمان تولید مثل فرا می رسد. از نرده های الکتریکی گریز می توان برای ایجاد قرنطینه موقت برای نگهداری شترمرغ ها استفاده نمود و به راحتی می توان آنها را جابجا کرد و ترتیب زندگی آنها را تغییر داد.

_
جلوگیری از ورود حیوانات درنده

تولید کنندگانی که تجربه تلخ از بین رفتن شترمرغ را دارند می دانند که شتر مرغ های جوان بسیار آسیب پذبرند.  به همین دلیل حیوانات شکارچی عمدتا آنها را نشان کرده و پس از کشتن می گریزند و خسارت زیادی به دامدار وارد می شود. در بیشتر مواقع حیوانات شکارچی حتی از سیم خاردار، فنس توری و یا دیوارهای بلند سیمانی نیز عبور می کنند. بنابراین راه حل منطقی و سریع استفاده از حصار الکتریکی گریز است.

_
جلوگیری از سرقت

یکی از مخاطرات هر شغلی بزه سرقت است. هرچند بنابه دلایل گفتگو شده با برخی از پرورش دهندگان شتر مرغ، خطر سرقت در مزارع پرورش کمتر از سایر تهدیدات است، با این وجود تولیدات گریز دارای تنوع محصول برای ایجاد تناسب با کاربری های  مختلف است و توسط نمایندگان رسمی گریز در سراسر کشور ارائه و پشتیبانی می شود.

_
کاهش خطر برق گرفتگی و خسارت

شتر مرغ بالغ حیوان جسور و مهاجمی است. بنا به روایت برخی از پرورش دهندگان، سیم ها و دکل های برق اطراف محیط پرورش برای آنها خطرناک است و حتی موجب مرگ برخی از آنها شده است. اجرای فنس الکتریکی گریز موجب می شود تا این حیوانات از نزدیک شدن به دیوارها خودداری کنند.

 از نرده های برقی گریز می توان برای مشخص کردن مرزهای مزرعه نیزاستفاده نمود. بطور مثال ممکن است مزرعه در مجاورت سایر املاک، جاده ها یا مناطق دیگری باشد که تردد شتر مرغ موجب تعرض به حریم همسایه تلقی شود.

تجربه گرانترین راه حل برای دانستن است بهتر است قبل از هر اقدامی از متخصصین سامانه گریز مشاوره بگیرید.

اجرای حصار الکتریکی در زمینهای کشاورزی
رفتار پرندگان در مقابل فنس الکتریکی
رفتار پرندگان در مقابل فنس الکتریکی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

تماس