_

قوانین و مجوزهای فنس الکتریکی 

یکی از سوالات متداول برای نصب فنس الکتریکی نگرانی از رخدادهای غیر منتظره و پیامدهای قانونی آن می باشد. برای روشن شدن مساله با طرح چند فرضیه محتمل موضوع را بررسی می کنیم.
به صورت معمول در نقاط مختلف کشور، عمدتا برای محصور سازی حریم شخصی از دیوارهای سیمانی و یا اجری استفاده می شود. با افزایش فاصله طبقاتی و بالا رفتن آمارهای سرقت بیشتر مردم برای جلوگیری از ورود سارقین تامین امنیت را با تعریف خود اجرا می نمایند. نصب نرده های نیزه دار، نرده های تیز و برنده معروف به شاخ گوزنی، سیم خاردار و حتی کاشت شیشه و ادوات برنده بر روی دیوارهای نمونه ای از راهکارهای آنهاست. با دیدگاه اکثر افراد چون استفاده از مصالح ساختمانی ممنوعیتی ندارد، بنابراین به هر صورتی می توان از آن برای افزایش امنیت در مقابل سارقین استفاده نمود.
گریز یک نشان امنیتی است.
_

یک مثال ملموس

تصور کنید فردی اقدام به نصب یکی از این روشها مثلا کاشت شیشه و یا نصب شاخ گوزنی بر روی دیوار و در حریم شخصی خود نموده است. کودکی به دلیل افتادن توپ بازی در محوطه حریم این خانه تصمیم به بالا رفتن از دیوار می کند و احتمال آسیب وجود دارد. این کودک فرضی، سارق نیست و فقط به علت بازیگوشی کودکانه ممکن است آسیب ببیند. اگر مامور سیم بان برای ترمیم سیم برق و یا تلفن هم لغزشی داشته باشد و بر روی نیزه کاشته شده بر روی دیوارها سقوط کند هم نتیجه نامطلوب و ناگوار است. در بهترین شکل قضیه اگر سارق هم به قصد سرقت توسط این نیزها آسیب ببیند، قانون صاحب خانه را مجازات و به پرداخت دیه محکوم می کند.
بنابر این مصالح ساختمانی مانند شیشه ،آهن تیز و برنده ،سیم خاردار و یا هر نوع عملیات این چنینی هم اگر خارج از قوانین جامعه مدنی و عرف استفاده بشود، امری خلاف محسوب می شود و مصونیتی را برای صاحب خانه ایجاد نمی کند.
فنس الکتریکی گریز جایگزین نرده های شاخ گوزنی

شاخ گوزنی !!!

20230224_214113_0000

کاشت شیشه شکسته روی دیوار

LETHAL ELECTRIC FENCE

نصب تیغ و سیم های خاردار

welded-wire-mesh-500x500

نصب ادوات تیز و برنده

_

جایگاه فنس الکتریکی = کاهش خطر + افزایش ایمنی + افزایش امنیت

اما جایگاه نصب فنس الکتریکی در کاهش میزان خطر آسیب دیدگی چگونه است؟ چه اندازه می توان هم ضریب امنیت را افزایش داد و هم از خطرات احتمالی و مسائل مربوط به آن جلوگیری نمود؟

در مقاله  استاندارد و ایمنی در فنس الکتریکی بیان شد که سیستم حصار الکتریکی به خودی خود عامل برق گرفتگی و کشندگی محسوب نمی شود. بلکه سامانه  فنس الکتریکی تنها یک شبیه ساز برق گرفتگی است. بنا براین پرسش دقیق و درست این است که اگر کسی بر اثر ترس  ناشی از اعمال شوک غافل گیر شود  و از ارتفاع دیوار سقوط کند وضعیت قانونی آن چگونه است؟

در مقاله ای با عنوان پاسخ قانون برای دفاع  مشروع و یا دفاع از عرض مواد قانونی نصب حصار الکتریکی بررسی می شود.

اکنون پس از دو دهه تاریخ تولید فنس الکتریکی گریز سازمانها، تاسیسات، کارخانجات و حتی ویلا ها و آپارتمانهای مسکونی اقدام به سفارش نصب حصاربرقی می نمایند. کسانی که قبلا نرده های آهنی را برای حفاظت خودشان نصب کرده اند دریافته اند که ایجاد یک دیوار هوشمند الکتریکی از جهات زیادی به سایر اقدامات برتری دارد و قابل مقایسه نیست.

وجه تمایز فنس الکتریکی گریز با حفاظ های فیزیکی چیست؟

حفاظ شاخ گوزنی و فنس الکتریکی گریز

اجرای فنس الکتریکی بعد از نرده شاخ گوزنی

نصب فنس الکتریکی بر روی نرده های آهنی

اجرای فنس الکتریکی بعد از نرده نیزه ای

_

دلایل ایمن بودن فنس الکتریکی گریز

1- لازمه نصب و راه اندازی سامانه فنس الکتریکی کارشناسی و بررسی صحیح توسط اعضای دفتر فنی سامانه گریز می باشد. زیرا اجرای حصار الکتریکی یک مهندسی دقیق محسوب می شود. بنابر این ایجاد حفاظت پیرامونی به وسیله فنس الکتریکی تنها استفاده از تعدادی ادوات و سیستم مرکزی نیست. تمامی مجریان و نمایندگان رسمی  سامانه گریز پس از ارسال مشاهدات و کروکی محل از طریق کارشناسان دفتر فنی گریز پلان و نقشه اجرایی را با لحاظ شرایط ایمنی و استاندارد نصب، به متقاضیان اعلام می نمایند. لازم به توضیح است در برخی اوقات به علت عدم تطبیق واحراز شرایط لازم  تقاضای نصب رد و قابل پذیرش نیست. به طور کلی اجرای فنس برقی در اماکن مسکونی اقدامی حداکثری در امنیت محسوب می شود، و چنانچه قابل اجرا محاسبه شود تابع قوانین تدوین شده در استاندارد ملی کشور می باشد.

دفتر فنی و مهندسی گریز
_

نصب تابلوی هشدار

2- نصب تابلوهای هشدار دهنده متنی و بصری در اماکنی که اقدام به نصب فنس الکتریکی می نمایند ضروری است.

اعلام اقدام امنیتی بر روی دیوار یکی از الزاماتی است که برای جلوگیری برخورد ناخواسته و غافل گیرکننده حصار الکتریکی می بایستی رعایت شود.

تابلوی هشدار فنس الکتریکی
_

سیستم مرکزی فنس

3-سیستم مرکزی در سامانه فنس الکتریکی گریز یک افزاینده و یا کاهنده جریان برق نیست. بسیاری از افراد با تصور ضعیف نمودن برق شهری ویا استفاده از ترانس ها دست به اقداماتی بسیار خطر آفرین می کنند که تبعات جبران ناپذیری را در پی خواهد داشت. فنس الکتریکی گریز در تمام مدل محصولات حاصل طراحی ایمن این شرکت دانش بنیان است و علاوه بر ایجاد ضربانهای بازدارنده از پروتکل های حفاظتی مانند مکانیزم ماشه برخوردار است.
نصب فنس الکتریکی گریز در ویلا ها و اماکن مسکونی

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

تماس